LG Nexus 5 reparatie Tilburg

LG Nexus 5 reparatie Tilburg

Niets is zo vervelend als het laten vallen van je LG Nexus 5 smartphone. Als er een scheur in je glas zit of je ziet niets meer op je scherm dan is een LG Nexus 5 scherm reparatie nodig. Tijd voor het vervangen van je scherm of LCD. En woont u in Tilburg of omgeving, dan zitten we bij u om de hoek. Ook als er andere klachten zijn met de LG Nexus 5 kunnen wij dat maken. Denk bv. aan een USB oplaadconnector, aan uit knop enz. Gelukkig hebben onze monteurs ruim voldoende ervaring met de LG Nexus 5 reparatie waardoor het glas of het beeldscherm of andere onderdelen snel vervangen kunnen worden.
 
LG Nexus 5 reparatie is altijd direct klaar in Tilburg

Momenteel repareren wij het scherm, glas van een LG Nexus 5 waarvan uw glas gebroken is of je ziet niets meer op je scherm voor een hele scherpe prijs.
De onderdelen zijn altijd op voorraad, en een afspraak maken is niet nodig bij ons. U kunt gewoon bij ons wachten op een LG Nexus 5 reparatie.
Je kunt dan bij ons in de winkel wachten met een bakje koffie, thee of chocomel op de reparatie. 

Waar een LG Nexus 5 reparatie uit laten voeren

Bezoek onze winkel zonder afspraak tijdens de openingstijden. Onze monteurs zitten 6 dagen per week voor u klaar en kunnen meestal direct aan uw reparatie beginnen. Een LG Nexus 5 scherm reparatie neemt slechts een tiental minuten in beslag.
Als uw smartphone of tablet thuis op de grond of in het toilet is gevallen valt deze schade bij de meeste verzekeraars onder de inboedelverzekering. U dient enkel te controleren of deze schade ook bij uw inboedelverzekering in de dekking zit (Dit is het geval bij 99% van de verzekeringen), en onze rekening naar uw verzekeraar te sturen. Met deze werkwijze zijn alle reparaties die wij uitvoeren voor u dus vrijwel kosteloos.
Heeft u nog vragen, wij
 staan u graag te woord, maar zien u nog liever gewoon aankomen in Tilburg. Ons telefoonnummer is 013-5364632 of mobiel 06-10640640 Liever per email contact, klik dan hier. Graag tot ziens.