0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

Gebruikte smartphones

Gebruikte smartphones

Bij GSMsjop Tilburg kun je terecht voor de aankoop van een gebruikte smartphone. Wij zijn al sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop hiervan, daardoor kun je vertrouwen op de kwaliteit van de toestellen. Wij selecteren ze namelijk zeer selectief en doen aan uitgebreide kwaliteitscontrole om te checken of alles naar behoren functioneert.

In sommige gevallen vervangen we bepaalde de batterij als die niet meer naar behoren werkt. Verder vervangen we niet graag onderdelen om zo de kwaliteit van de toestellen hoog te houden. Het liefst verkopen wij gebruikte toestellen waar nooit iets aan vervangen is, dit gebeurt dan ook het meest. Refurbished smartphones raden wij hierdoor af door de mindere kwaliteit tegenover de smartphones die wij verkopen.

Twijfel je over de aankoop van een gebruikte smartphone? Dan kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen om de toestellen te bekijken. Bij ons krijg je ook garantie op gebruikte smartphones en worden ze geleverd met de bijbehorende accessoires.

Wij verkopen ook alle denkbare accessoires voor smartphones zoals: hoesjes, screenprotectors, opladers, powerbanks en headsets.