0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

Apple reparatie

Apple reparatie

Bij aankoop van een smartphone zetten wij kosteloos de gegevens over.

Apple reparaties bij GSM Sjop

Zoek je naar een plek om jouw Apple apparaat te laten repareren? Bij GSM Sjop in Tilburg ben je van harte welkom om dit te laten doen. Een Apple reparatie is vaak binnen 15 minuten klaar. Je kunt daarbij direct zonder afspraak langskomen. Daarna zullen wij jouw apparaat repareren. Hij is klaar terwijl je wacht en de koffie staat voor je klaar. Je betaald altijd een scherpe prijs voor onze services. Daarbij gebruiken we 100% originele onderdelen. Dit zorgt er voor dat je er zeker van bent dat je de beste kwaliteit service en producten in handen hebt. Ook kun je gemakkelijk parkeren voor de deur.

Apple repareren

Bij ons kun je elk type Apple apparaat laten repareren. Voorbeelden hiervan zijn de welbekende iPhones: iPhone 8, iPhone 9, iPhone 10, iPhone 11, iPhone 13, iPhone SE, iPhone X en veel meer. Ook voor iPad reparaties kun je bij ons terecht. Een greep uit de reparaties die wij uitvoeren zijn: een scherm laten vervangen, een batterij vervangen en de achterkant vervangen. Bij een Apple scherm reparatie zorgen we ervoor dat je een nieuw scherm op jouw toestel krijgt. Deze is dan krasvrij. Bij het vervangen van een accu zorgen we er voor dat je een nieuwe accu krijgt voor jouw apparaat. Hierdoor is de batterijduur van je apparaat weer als vanouds.

Goede service

Wij zorgen altijd voor een goede service bij de klant. Hierdoor hoef je als klant zijnde nooit zorgen te maken over uw apparaat. Wij zullen hem naar wens repareren. Daarbij staat er altijd koffie of thee gratis voor je klaar. Verder weet je bij ons altijd zeker dat je de beste prijs betaald. Je kunt ons vinden aan de Piusstraat 106 in Tilburg. Parkeren kun je voor de deur doen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag open. Voor de openingstijden kun je onze website bekijken of gewoon in de middag binnenlopen.