0,00
0
0
Subtotal:  0,00
No products in the cart.

Apple iPhone 13 Pro Max reparatie

Meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht

Bij ons hoef je geen afspraak te maken

Wil je er zeker van zijn dat het gewenste onderdeel op voorraad is mag je altijd bellen op: 013 – 53 64 632

Scherm High quality copy (LCD) 6 maanden garantie  Prijs op aanvraag
Scherm High quality copy (SOFT OLED) 6 maanden garantie  Prijs op aanvraag
Scherm Refurbished 12 maanden garantie €369,-
Scherm Origineel 12 maanden garantie €389,-
Laadconnector reiniging €10,-
Laadconnector vervangen €89,-
Accu / batterij vervangen €59,-
Achter camera vervangen €129,-
Cameralens vervangen €29,-
Backcover vervangen origineel compleet Prijs op aanvraag
Software €25,-
Waterschade behandeling €25,-

 

iPhone 13 Pro Max reparatie

Wanneer jouw iPhone 13 Pro Max gevallen of is door een ander ongeval stuk is gegaan kun je bij GSMsjop Tilburg terecht om het toestel te laten repareren. Reparaties waar je aan kunt denken zijn het vervangen van het scherm, de accu, de camera, de laadconnector of een waterschade behandeling. Bij GSMsjop Tilburg wordt er voor gezorgd dat je weer snel gebruik kunt maken van jouw telefoon vandaar dat de meeste reparaties klaar zijn terwijl je wacht.

Scherm vervangen

GSMsjop Tilburg kan het scherm vervangen van jouw iPhone 13 Pro Max wanneer deze gebarsten is of niet meer goed reageert. Reparaties zoals het scherm vervangen zijn normaal gesproken klaar terwijl je wacht, dit kan eventueel onder genot van een bakje koffie of thee. Hierna kun je weer met een goed functionerende telefoon op pad.

iPhone 13 Pro Max scherm reparatie

Het kan voorkomen dat jouw telefoon valt waardoor het scherm barst, maar het kan ook voorkomen dat het toestel zodanig defect is dat deze niet meer te repareren is. Ook dan kun je bij GSMsjop Tilburg terecht, voor aankoop van een nieuwe of gebruikte smartphone. Hierbij helpen we je met het instellen en het overzetten van de gegevens van de oude naar het nieuwe toestel.

Oplaadpunt reparatie

Zodra je merkt dat jouw iPhone 13 Pro Max niet meer naar behoren oplaadt kun je bij GSMsjop Tilburg terecht voor het laten vervangen van het oplaadpunt of wel laadconnector. Wij kunnen dit snel repareren waardoor je jouw iPhone 13 Pro Max niet lang hoeft te missen en weer snel gebruik kunt maken van jouw toestel. Hierdoor ben je zo weer online en bereikbaar.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd gaat de conditie van je batterij achteruit waardoor je niet meer zolang gebruik kunt maken van jouw iPhone 13 Pro Max zoals tevoren. Bij GSMsjop Tilburg kunnen we dit verhelpen door de batterij te vervangen, heirdoor kun je weer gebruik maken van jouw iPhone 13 Pro Max met een goede batterij zoals tevoren.

iPhone 13 Pro Max backcover reparatie

Bij GSMsjop Tilburg kun je terecht wanneer de backcover van jouw iPhone 13 Pro Max gebarsten is of andere mankementen vertoond. Je moet nu extra voorzichtig omgaan met jouw iPhone 13 Pro Max en dat is natuurlijk niet fijn. Kom gerust vrijblijvend langs bij GSMsjop Tilburg voor het na laten kijken van de iPhone en het vervangen van de achterkant aan jouw iPhone 13 Pro Max.

Achterkant vervangen

De achterkant van jouw iPhone 13 Pro Max kan stuk gaan, dit ziet er niet alleen niet mooi uit maar kan ook gevaarlijk zijn door scherven glas. Wil je dit verholpen hebben kun je bij GSMsjop Tilburg terecht voor het vervangen van de backcover van jouw iPhone 13 Pro Max. Wij raden aan om dit zo snel mogelijk te laten vervangen in verband met gevoeligheid voor vocht en stof.

iPhone 13 Pro Max scherm reparatie

Wanneer je telefoon op de grond valt is het altijd spannend om te kijken of die niet stuk is. Stel dat blijkt dat deze stuk is of helemaal geen beeld meer heeft kun je terecht bij GSMsjop Tilburg voor de reparatie ofwel het vervangen van het scherm. Wanneer het scherm van jouw iPhone 13 Pro Max vervangen is kun je er weer op vertrouwen dat deze naar behoren functioneert en je dus niet voor verrassingen komt te staan.