0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

Reparaties

Reparaties

Wil je je smartphone laten repareren, klik op de foto van het merk. Regel het direct!

Telefoon reparatie Tilburg

Ben je op zoek naar een telefoon reparatie in Tilburg? Kom dan gerust langs bij GSM Sjop. Wij zitten aan de Piusstraat 106 in Tilburg. Je kunt bij ons direct langskomen voor een telefoon reparatie. Het repareren kunnen we vrijwel direct uitvoeren, en is vaak binnen een korte tijd klaar. Je hoeft bij ons geen afspraak te maken om je telefoon te laten repareren. Wij voeren al sinds 1997 reparaties uit. Hierdoor ben je verzekerd van een goede kwaliteit reparatie. Onze vestiging is daarbij al sinds 2001 in de Piusstraat te vinden.  

 

GSM reparatie Tilburg

Als je op zoek bent naar een GSM reparatie in Tilburg ben je bij ons bij het juiste adres. Wij voeren reparaties uit voor verschillende telefoonmerken. Denk hierbij aan de bekende Apple of Samsung telefoons, maar ook Xiaomi, Huawei en andere merken. We voeren verschillende soorten GSM reparaties uit bij onze winkel in Tilburg. Heb je een scherm reparatie nodig? Dan kunnen wij die voor je vervangen. Ook komt het vaak voor dat de telefoon snel leeg gaat. Dan is het vervangen van de accu een goede oplossing. Als de telefoon helemaal niet meer oplaadt kun je bij ons de oplaadconnector laten vervangen. Ook is het mogelijk om je laadconnector bij ons te laten reinigen. 

 

iPhone reparatie Tilburg

Ben je op zoek naar een iPhone reparatie in Tilburg? Wij voeren verschillende reparaties uit voor verschillende modellen iPhones. Een iPhone reparatie komt bij onze zaak in Tilburg vaak voor. Hierdoor hebben we veel ervaring opgebouwd met het repareren van verschillende modellen. Denk bijvoorbeeld aan de iPhone SE, X, 11, 12 en 13. Voor de prijzen van een reparatie kun je naar je eigen iPhone model zoeken. Je kunt daarbij altijd bij ons binnenlopen voor het uitvoeren van de reparatie. Je kunt ons vinden aan de Piusstraat 106 in Tilburg. De koffie en thee staat al voor je klaar.