0,00
0
0
Subtotal:  0,00
No products in the cart.

Apple iPhone 13 Pro reparatie

Meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht

Bij ons hoef je geen afspraak te maken

Wil je er zeker van zijn dat het gewenste onderdeel op voorraad is mag je altijd bellen op: 013 – 53 64 632

Scherm High quality copy (LCD) 6 maanden garantie  Prijs op aanvraag
Scherm High quality copy (SOFT OLED) 6 maanden garantie  Prijs op aanvraag
Scherm Refurbished 12 maanden garantie €319,-
Scherm Origineel 12 maanden garantie €339,-
Laadconnector reiniging €10,-
Laadconnector vervangen €89,-
Accu / batterij vervangen €69,-
Achter camera vervangen €129,-
Cameralens vervangen €29,-
Backcover vervangen origineel compleet Prijs op aanvraag
Software €25,-
Waterschade behandeling €25,-

 

iPhone 13 Pro reparatie

Als jouw iPhone 13 stuk is en niet meer naar behoren functioneert is dat natuurlijk heel vervelend. Ook kan het zijn dat het toestel helemaal niets meer doet. Dan kan GSMsjop Tilburg helpen bij een probleem oplossende reparatie. Denk hierbij aan het vervangen van het scherm, de camera vervangen, de accu vervangen, de laadconnector vervangen of een waterschade behandeling. Bij GSMsjop Tilburg zorgen we ervoor dat je weer snel gebruikt kunt maken van jou telefoon, de meeste reparaties zijn zelfs klaar terwijl je wacht.

Scherm reparatie

GSMsjop Tilburg kan het scherm vervangen van jouw iPhone 13 Pro wanneer deze gebarsten is of niet meer goed reageert. Deze reparatie is normaal gesproken klaar terwijl je wacht, dit kan onder genot van een kopje koffie of thee. Na de reparatie fcuntioneert je iPhone weer als tevoren.

iPhone 13 Pro scherm vervangen

Wanneer het scherm van jouw iPhone gebarsten is en met een nieuw scherm werkt die nog niet naar behoren kun je bij GSMsjop Tilburg ook terecht voor aankoop van een nieuwe of gebruikte smartphone. Hierbij wordt je geholpen met het instellen en het overzetten van de gegevens van het oude naar het nieuwe toestel.

Oplaadpunt vervangen

Komt het voor dat jouw iPhone slecht oplaadt of helemaal niet meer dan kun je bij GSMsjop Tilburg terecht voor het laten vervangen van het oplaadpunt ofwel de laadconnector aan jouw iPhone 13 Pro. Na de reparatie kun je weer met vertrouwen op pad zonder je zorgen te maken of die nog wel oplaadt wanneer die bijna leeg is. Kom vrijblijvend langs bij ons in de winkel voor de reparatie van het oplaadpunt aan jouw iPhone 13 Pro.

Batterij reparatie 

De batterij vervangen van je iPhone 13 Pro kan bij GSMsjop Tilburg, dit kan normaal gesproken terwijl je wacht. Mocht je dus merken dat de batterij snel leegloopt of met het koude weer de iPhone zelfs helemaal uitvalt. Dan kun je de batterij van jouw iPhone 13 Pro laten vervangen om deze problemen te verhelpen.

iPhone 13 Pro backcover vervangen

Bij GSMsjop Tilburg kun je terecht wanneer de achterkant van jouw iPhone 13 Pro gebarsten is of andere mankementen vertoond. Hierdoor moet je extra voorzichtig zijn bij het gebruik van jouw iPhone 13 Pro wat natuurlijk niet fijn is. Kom gerust vrijblijvend langs bij GSMsjop Tilburg voor het na laten kijken van de iPhone en het vervangen van de achterkant aan jouw iPhone 13 Pro.

Achterkant reparatie

De backcover van jouw iPhone 13 Pro kan barsten, dit ziet er natuurlijk niet mooi uit. Wat al helemaal vervelend is aan deze schade is dat er nu stof en vocht in kan komen waardoor je iPhone misschien kan stoppen met functioneren. Wij raden aan om die zo snel mogelijk te laten vervangen. GSMsjop Tilburg kan de backcover van de iPhone 13 Pro snel vervangen waardoor je weer zonder zorgen gebruik kunt maken van de iPhone.

iPhone 13 Pro scherm vervangen

Wanneer je telefoon op de grond valt is het altijd spannend om te kijken of die niet stuk is. Stel dat blijkt dat deze stuk is of helemaal geen beeld meer heeft kun je terecht bij GSMsjop Tilburg voor de reparatie ofwel het vervangen van het scherm. Wanneer het scherm van jouw iPhone 13 Pro vervangen is kun je er weer op vertrouwen dat deze naar behoren functioneert en je dus niet voor verrassingen komt te staan.