0,00
0
0
Subtotal:  0,00
No products in the cart.

Huawei reparatie

Huawei reparatie

Bij aankoop van een smartphone zetten wij kosteloos de gegevens over.

Huawei reparatie

Heb je een ongeluk gehad met je Huawei en moet er een onderdeel vervangen worden? Geen probleem, bij GSMsjop helpen we je graag. Je kunt bij ons binnenlopen zonder afspraak en is je Huawei gerepareerd terwijl je wacht met een lekker kopje koffie. Bij Huawei reparaties gebruiken wij alleen maar 100% originele onderdelen. Dat in combinatie met de scherpste prijs zorgt voor tevreden klanten. De meeste prijzen voor een Huawei reparatie zijn online te vinden op onze site. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Huawei scherm reparatie bij GSMsjop

Ook bij je Huawei kan het scherm natuurlijk een keer kapotgaan . Onze ervaren reparateurs zijn in staat om je Huawei er weer als nieuw uit te laten zien. Met alleen maar originele producten is je Huawei weer zo goed als nieuw. Wij kunnen je door middel van een Huawei reparatie helpen bij alle problemen met deze telefoons. Een scherm dat gemaakt moet worden is meestal al binnen een half uur gemaakt terwijl jij geniet van een lekker kopje koffie. Ook is het mogelijk dat je je Huawei bij ons aflevert en dat wij bellen wanneer die klaar is, zo kun je even lekker de stad in en wordt in de tussentijd je Huawei gemaakt.

Huawei batterij vervangen

Wanneer je veel gebruikt maakt van je Huawei kan je batterij op de lange termijn een keer verouderen. Hierdoor kun je steeds minder lang doen met een acculading. Raakt de batterij van jouw Huawei op den duur wel heel snel leeg en haalt die het niet eens meer tot het einde van de dag? Dan wordt het tijd om de batterij te vervangen van je Huawei. Er zijn verschillende oorzaken dat je batterijduur omlaaggaat. Oorzaken hiervan zijn apps en instellingen, maar het kan ook zijn dat je telefoon te lang in de zon heeft gelegen. Extreme warmte en kou zijn slecht voor een batterij. Stel dus nooit je Huawei bloot aan extreme weersomstandigheden.

Ga voor alle Huawei reparaties naar GSMsjop

Wij zorgen altijd voor een goede service dat je weer gelukkig naar huis gaat. Als klant hoef je je bij ons nooit zorgen te maken over je Huawei. Wij zullen hem door gespecialiseerde monteurs laten repareren naar jouw wens. Ook is het b ij ons zeker dat je de beste prijs betaald voor de service die wij leveren. Wij zijn te vinden aan de Piusstraat 106 in Tilburg. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Wil je even advies voor je probleem, bel dan gerust even 013-5364632 of whatsapp ons via het pictogram rechtsonder in je scherm.

Huawei informatie

Populariteit

Huawei is een van de grootste producenten van Android-smartphones. Voordat je besluit een Huawei-telefoon te kopen, is het belangrijk om je goed in te lezen, want de telefoons draaien op een niet-gecertificeerde versie van Android. Hierdoor werken mogelijk niet alle apps die je wilt gebruiken. Overweeg dus goed of je hiermee kunt leven.

Het merk staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding en het brede aanbod van telefoons. De beste Huawei-telefoons zijn te vinden in de P-serie, maar ook voor degelijke middenklassers en goedkope budgettoestellen kun je bij deze Chinese fabrikant terecht. Huawei is bekend als een innovatief merk en loopt vaak voorop bij nieuwe ontwikkelingen, vooral op het gebied van camera’s.

Huawei is een enorm elektronicabedrijf en produceert niet alleen smartphones, maar ook tv’s, computers, smartwatches en oordopjes. Het merk maakte ooit naam op de smartphonemarkt door betaalbare toestellen uit te brengen met relatief goede specificaties. In de loop der jaren is het aanbod verbreed, waardoor je nu voor ieder budget een goede Huawei-telefoon kunt kopen. Het bedrijf heeft verschillende productlijnen om het overzichtelijk te houden.

Huawei modellen

P-lijn

De P-serie van Huawei biedt de beste telefoons die het merk te bieden heeft. Deze smartphones zijn voorzien van de nieuwste hardware, schermen en processors van dit moment. Huawei staat vooral bekend om de indrukwekkende en veelzijdige camera’s op deze toestellen. De fabrikant blijft zich regelmatig ontwikkelen om nieuwe functies te bedenken die betere foto’s mogelijk maken, meer zoomen mogelijk maken en minder bewogen video’s opnemen. Ook wordt er hard gewerkt aan de softwarekant van deze toestellen. De Huawei P-telefoons zijn echter over het algemeen niet goedkoop.   

P Smart serie

Dat geldt zeker voor Huawei P Smart-telefoons. Deze serie van de fabrikant valt onder de middenklasse. De toestellen in deze lijn zijn gericht op een goede prijs-kwaliteitsverhouding en bieden solide specificaties voor een betaalbare prijs. Een Huawei P Smart-telefoon is daarom vooral geschikt voor mensen die niet per se het allernieuwste model nodig hebben.

Mate lijn

Ben je niet geïnteresseerd in een standaard Huawei telefoon? Misschien is een Huawei Mate-smartphone dan wel iets voor jou. In deze serie vind je namelijk hoogwaardige toestellen die net even anders zijn dan de rest. Denk bijvoorbeeld aan een afwijkend ontwerp, innovatieve camera of een batterij die razendsnel oplaadt.

Huawei en software

Als je van plan bent om een Huawei-telefoon te kopen, moet je op de hoogte zijn van de verwarrende situatie rondom het softwarebeleid. Door een handelsconflict met de Amerikaanse overheid is het voor het bedrijf niet mogelijk om zaken te doen met bedrijven uit dat land, waaronder Google. Dit heeft tot gevolg dat Huawei-telefoons op een openbare versie van Android draaien die niet door Google wordt gemaakt. Het praktische gevolg hiervan is dat je niet zonder meer Google-apps kunt gebruiken op een nieuwe Huawei-telefoon, zoals bijvoorbeeld Gmail en YouTube.

Huawei heeft weliswaar een eigen app-winkel genaamd AppGallery, maar het aanbod hiervan laat nog te wensen over. Gelukkig is het wel mogelijk om apps over te zetten via de PhoneClone-app, zodat je bijvoorbeeld op je Huawei-telefoon kunt internetbankieren. Dit werkt echter verre van optimaal en je moet apps die op deze manier zijn geïnstalleerd handmatig updaten. Dit is niet bepaald gebruikersvriendelijk, vooral niet voor mensen die niet zo ervaren zijn met smartphones.

Huawei smartwatches en ecosysteem

Huawei heeft zijn assortiment niet beperkt tot smartphones, maar biedt nu ook een breed scala aan andere producten aan. Naast laptops en computerschermen kun je bij hen ook terecht voor draadloze speakers, hoofdtelefoons en powerbanks. Bovendien heeft het bedrijf zich toegelegd op wearables, zoals smartwatches en fitnesstrackers. Wil je meer weten over specifieke slimme horloges van Huawei, bekijk dan onze pagina’s over de Huawei Watch 3 Active, Huawei Watch 3 Classic, Huawei Watch 3 Pro Classic, Huawei Watch 3 Elite en Huawei Watch 3 Pro Elite. Als je geïnteresseerd bent in de tweede generatie, bekijk dan de Huawei Watch GT 2, Watch GT 2e of Huawei Watch GT 2 Pro.

 

 

Veel gestelde vragen

Bij aankoop van een Huawei-toestel ontvangt u een fabrieksgarantie van twee jaar. Voor bijgeleverde accu's en accessoires geldt een garantieperiode van zes maanden. Als u binnen deze garantieperiode problemen ondervindt met uw Huawei-toestel, kunt u het toestel laten repareren onder garantie.

We proberen reparaties binnen 30 minuten uit te voeren, maar soms kunnen we onvoorziene problemen tegenkomen die dit streven in de weg staan. We zullen er echter altijd alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen.

Ja, je toestel is nu gevoeliger voor vocht en stof waardoor de kans aanzienlijk groter is dat die helemaal stuk gaat dan wanneer het scherm niet kapot is.

Als er een directe fysieke kracht op een apparaat wordt uitgeoefend, kan het glazen scherm ervan barsten of versplinteren. Hoewel een hoesje of schermbeschermer tot op zekere hoogte bescherming biedt, kan het niet altijd voorkomen dat er schade optreedt. In geval van schade is een snelle reparatie noodzakelijk om verdere problemen te voorkomen.

Dit hangt af van wat voor model telefoon je hebt. Kijk hierboven naar de verschillende Huawei modelllen die wij kunnen repareren. Daar vind je tevens de prijzen.