0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Apple iPhone 14 reparatie

Scherm High quality copy (LCD) 6 maanden garantie  Prijs op aanvraag
Scherm High quality copy (SOFT OLED) 6 maanden garantie  Prijs op aanvraag
Scherm Refurbished 12 maanden garantie Prijs op aanvraag
Scherm Origineel 12 maanden garantie Prijs op aanvraag
Laadconnector reiniging
Laadconnector vervangen
Accu / batterij vervangen
Cameralens vervangen
Backcover vervangen origineel compleet
Software €25,-
Waterschade behandeling €25,-

iPhone 14 reparatie

Ben je op zoek naar een iPhone 14 reparatie? Deze kun je bij ons laten repareren. Je kunt bij onze zaak zonder afspraak binnenlopen om je telefoon ter reparatie aan te bieden. Vaak hebben wij de reparatie binnen een korte tijd uitgevoerd. Is er teveel schade aan je iPhone 14? Bekijk dan onze nieuwe iPhones.

De iPhone 14 is uitgekomen in september 2022. Deze telefoon is de opvolger van de iPhone 13. Het is een van de populairdere smartphones van Apple. Dit komt door de kracht en snelheid van de A15-chip. Ook staat het apparaat bekend om de scherpe foto’s. Met behulp van de verbeterde groothoek- en ultra-groothoeklens maakt de telefoon goede foto’s bij weinig licht. Helaas kan het voorkomen dat de telefoon stuk gaat. Bij GSMsjop in Tilburg voeren we reparaties uit voor deze telefoon.

iPhone 14 scherm reparatie

Op zoek naar een iPhone 14 scherm reparatie? De iPhone 14 heeft een groot 6.1 inch scherm. Ondanks het stevige materiaal kan een ongeluk in een klein hoekje zitten. Zo kan de telefoon per ongeluk op de harde stoep vallen. Helaas ontstaan er dan regelmatig barsten en krassen. Bij GSMsjop in Tilburg heb je de mogelijkheid om van deze krassen en barsten af te komen. Wij hebben de onderdelen in huis om het scherm te kunnen vervangen. Er worden originele onderdelen gebruikt voor het vervangen van het scherm. Op die manier kunnen we je altijd een goede kwaliteit garanderen.

iPhone 14 batterij vervangen

Wil je je iPhone 14 batterij laten vervangen? Smartphones staan er om bekend dat ze veelvuldig gebruikt worden. Een van de gevolgen van langdurig gebruik van een smartphone is de slijtage van de batterij. Een batterij die vaak gebruikt wordt gaat sneller leeg. Dit merk je aan het batterijpercentage dat snel daalt. Het vervangen van de accu van de iPhone 14 is dan een verstandige keuze. Bij GSMsjop ben je welkom om dit te laten doen. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. We helpen je graag verder.

iPhone 14 scherm vervangen

Wanneer je scherm gebarsten is of je hebt andere klachten zoals vlekken kun je terecht bij GSMsjop Tilburg om het scherm van je iPhone 14 te laten vervangen. Bij GSMsjop Tilburg kun je ervan uitgaan dat het scherm vervangen wordt door de best mogelijke kwaliteit. GSMsjop Tilburg kan je iPhone 14 scherm vervangen terwijl je wacht, hierdoor kun je meteen weer door wanneer jouw iPhone 14 is gerepareerd.

Apple iPhone 14 reparatie

Bij GSMsjop Tilburg kun je terecht voor allerlei reparaties aan je iPhone 14. Denk hierbij aan scherm reparatie, batterij vervangen, achterkant vervangen en oplaadpunt vervangen. De meeste reparaties die GSMsjop Tilburg uitvoert zijn klaar terwijl je wacht. Daarnaast kun je er op rekenen dat GSMsjop Tilburg uitsluitend de best mogelijk kwaliteit onderdelen levert voor jouw iPhone 14. Hierdoor kun je weer volop vertrouwen op jouw iPhone 14.

Achterkant vervangen iPhone 14

Bij GSMsjop Tilburg kun je terecht voor het vervangen van de achterkant van jouw iPhone 14 wanneer deze is gebarsten. GSMsjop Tilburg vervangt niet alleen de glazen achterkant maar een complete achterkant met alle bijbehorende onderdelen, dat is kwalitatief gezien de best mogelijke keuze. Hierdoor kun je volop genieten van je iPhone 14. Je kunt vrijblijvend langs komen om de achterkant van je iPhone 14 te laten maken, bij GSMsjop Tilburg zorgen wij ervoor dat je weer tevreden de winkel verlaat.

iPhone 14 batterij vervangen

Wanneer je opmerkt dat je iPhone 14 batterij sneller leeg loopt dan normaal kun je terecht bij GSMsjop Tilburg om die te laten vervangen. GSMsjop Tilburg vervangt de batterij van je iPhone 14 meestal terwijl je wacht, hierdoor ben je de iPhone niet lang kwijt en kunt je weer snel oor naar de eventuele volgende afspraak. Als je telkens de oplader moet pakken om je iPhone 14 op te laden snappen wij bij GSMsjop Tilburg dat dit vervelend wordt, dan kunnen we de batterij van jouw iPhone 14 vervangen zodat je weer vol vertrouwen van je iPhone 14 kunt genieten.

Oplaadpunt iPhone 14 vervangen

Bij GSMsjop Tilburg weten wij er alles van hoe vervelend het is wanneer je iPhone 14 slecht oplaadt, vandaar dat wij die ook kunnen vervangen. GSMsjop Tilburg vervangt het oplaadpunt zo snel mogelijk waardoor je binnen de kortste keren je iPhone 14 weer op kunt laden zonder problemen. De klachten die je kunt ervaren zijn bijvoorbeeld dat je oplader niet goed aansluit de iPhone 14 helemaal niet meer oplaadt of dat niet elke oplader meer functioneert.

Scherm vervangen iPhone 14

De touchscreen van je iPhone 14 functioneert niet meer naar behoren, wat vervelend zeg. Gelukkig kan GSMsjop Tilburg je daarbij helpen doormiddel van het vervangen van het scherm waardoor je iPhone 14 weer naar behoren functioneert. Het vervangen van het scherm is iets waar je op kunt wachten, hierdoor kun je weer snel op pad met een goed werkende iPhone 14. GSMsjop Tilburg vervangt het scherm met de best mogelijke kwaliteit waardoor je altijd vertrouwen kunt houden in jouw iPhone 14.