0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

iPhone

iPhone

Bij aankoop van een smartphone zetten wij kosteloos de gegevens over.

iPhone reparatie Tilburg
Zoek je een iPhone reparatie in Tilburg? Moet je bijvoorbeeld je iPhone batterij vervangen, of is je scherm kapot? Zoek dan niet verder. Bij onze winkel GSM Sjop in Tilburg staan wij voor je klaar om dit te repareren. Daarbij is een afspraak helemaal niet nodig. Je loopt gewoon binnen en wij zorgen ervoor dat je met een glimlach de deur weer uit kunt lopen. Al sinds 1997 zorgen wij voor reparaties van verschillende apparaten, waaronder dus iPhones. Daarbij is het geen probleem om welk model het gaat. Denk bijvoorbeeld aan de iPhone X, iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11 of iPhone SE.
iPhone batterij vervangen
Je kent het wellicht wel: je iPhone is binnen een mum van tijd leeg. Je hebt hem eigenlijk vaak nodig, maar je weet dat hij dan over een paar uur helemaal leeg is. Opladen is slechts een tijdelijke oplossing. De beste optie is dan je iPhone accu vervangen. Dit kunnen wij voor een marktconforme prijs voor je doen. Wij zetten een volledig nieuwe accu in je iPhone. Hierdoor kun je weer zoals vanouds genieten van een normale accuduur. De onderdelen die we gebruiken zijn 100% origineel. Ook zijn de meeste reparaties klaar terwijl je wacht. Kom dus gerust langs bij ons bedrijf in Tilburg.
Verschillende soorten reparatie iPhone bij GSM Sjop in Tilburg
De meest voorkomende reparaties voor een iPhone zijn het scherm vervangen of een accu vervangen. Natuurlijk zijn er ook andere reparaties mogelijk bij GSM Sjop in Tilburg. Heeft je telefoon moeite met opladen? Dan kunnen wij de laadconnector reinigen. Mocht hij helemaal niet meer opladen kunnen wij de laadconnector vervangen. Het kan ook voorkomen dat de achterkant van je iPhone gebarsten is. Dan kunnen we hier een nieuwe voor plaatsen. Verder doen we ook software problemen verhelpen en waterschade behandelen. Tenslotte kun je ook bij ons terecht om je cameralens te vervangen. Kortgezegd doen wij alles. Je kunt zonder afspraak binnen lopen. Wij geven je gratis koffie of thee voor tijdens het wachten.