0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

iPhone reparatie

iPhone reparatie

Bij aankoop van een smartphone zetten wij kosteloos de gegevens over.

iPhone reparatie

iPhone reparatie Tilburg

Zoek je een iPhone reparatie in Tilburg? Moet je bijvoorbeeld je iPhone batterij vervangen, of is je scherm kapot? Zoek dan niet verder. Bij onze winkel GSM Sjop in Tilburg staan wij voor je klaar om dit te repareren. Daarbij is een afspraak helemaal niet nodig. Je loopt gewoon binnen en wij zorgen ervoor dat je met een glimlach de deur weer uit kunt lopen. Al sinds 1997 zorgen wij voor reparaties van verschillende apparaten, waaronder dus iPhones. Daarbij is het geen probleem om welk model het gaat. Denk bijvoorbeeld aan de iPhone X, iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11 of iPhone SE.

 

iPhone batterij vervangen

Je kent het wellicht wel: je iPhone is binnen een mum van tijd leeg. Je hebt hem eigenlijk vaak nodig, maar je weet dat hij dan over een paar uur helemaal leeg is. Opladen is slechts een tijdelijke oplossing. De beste optie is dan je iPhone accu vervangen. Dit kunnen wij voor een marktconforme prijs voor je doen. Wij zetten een volledig nieuwe accu in je iPhone. Hierdoor kun je weer zoals vanouds genieten van een normale accuduur. De onderdelen die we gebruiken zijn 100% origineel. Ook zijn de meeste reparaties klaar terwijl je wacht. Kom dus gerust langs bij ons bedrijf in Tilburg.

 

Verschillende soorten reparatie iPhone bij GSM Sjop in Tilburg

De meest voorkomende reparaties voor een iPhone zijn het scherm vervangen of een accu vervangen. Natuurlijk zijn er ook andere reparaties mogelijk bij GSM Sjop in Tilburg. Heeft je telefoon moeite met opladen? Dan kunnen wij de laadconnector reinigen. Mocht hij helemaal niet meer opladen kunnen wij de laadconnector vervangen. Het kan ook voorkomen dat de achterkant van je iPhone gebarsten is. Dan kunnen we hier een nieuwe voor plaatsen. Verder doen we ook software problemen verhelpen en waterschade behandelen. Tenslotte kun je ook bij ons terecht om je cameralens te vervangen. Kortgezegd doen wij alles. Je kunt zonder afspraak binnen lopen. Wij geven je gratis koffie of thee voor tijdens het wachten.

iPhone informatie

De iPhone

De mobiele telefoon genaamd iPhone is ontwikkeld door Apple en staat bekend als een smartphone vanwege de geavanceerde functionaliteiten. Naast de gebruikelijke mogelijkheden om te bellen en sms’en, biedt de iPhone toegang tot sociale media zoals Facebook, WhatsApp-berichten, muziekstreaming, betalingsmogelijkheden via Apple Pay en meer.

De iPhone heeft een aanzienlijke impact gehad op het gebruik van mobiele telefoons. Het gebruik van mobiel internet werd op grote schaal geïntroduceerd, de installatie van apps werd populairder en veel mensen leerden om hun telefoon op een andere manier te gebruiken. Het belang van bellen op een telefoon is sindsdien afgenomen. Andere fabrikanten hebben de nieuwe functies die Apple introduceerde snel geadopteerd.

Functies

De Apple iPhone heeft als opmerkelijke eigenschap dat het een veelzijdig apparaat is en uitstekend samenwerkt met andere Apple-producten, zoals de Apple Watch, iPad en Mac. Het fungeert niet alleen als telefoon en muziekspeler, maar kan ook dienen als vervanging voor je navigatiesysteem, documentenscanner, digitale camera en sporthorloge, afhankelijk van de geïnstalleerde apps.

Touchscreen

De iPhone was de eerste smartphone die beschikte over een schermtoetsenbordje. Voorheen hadden apparaten zoals de BlackBerry meestal een hardware-toetsenbordje onder het scherm.
Bovendien was de iPhone het eerste apparaat met een multitouch-scherm. Dit betekent dat je het scherm met meerdere vingers tegelijk kunt bedienen. Je kunt bijvoorbeeld inzoomen op een foto door je vingers op het scherm te spreiden. Als je wilt uitzoomen, kun je je vingers weer samenknijpen. Na verloop van tijd heeft Apple verschillende verbeteringen aangebracht, waaronder het retinascherm. Dit scherm heeft pixels zo klein dat ze met het blote oog niet meer te onderscheiden zijn, wat resulteert in een uiterst scherp beeld.
De eerste grote vernieuwing vond plaats bij de iPhone 5s, toen Touch ID werd geïntroduceerd. Hiermee kon de iPhone worden ontgrendeld met behulp van een vingerafdruk in plaats van een toegangscode. Later werd dit opgevolgd door Face ID. Bovendien werden een aantal schermtechnologieën geïntroduceerd, zoals True Tone voor een betere kleurweergave en de OLED-schermtechnologie.

Beginscherm

Het startscherm van de iPhone bestaat uit app-iconen waarmee verschillende apps en toepassingen kunnen worden geopend, wat een vernieuwing was ten opzichte van eerdere smartphones. De gebruiker kan de iconen naar eigen wens ordenen en indien gewenst organiseren in mappen.

Autocorrectie

Op de iPhone is er een schermtoetsenbord beschikbaar om teksten mee in te tikken. Bij de introductie van de eerste iPhone werd dit als vreemd ervaren, omdat de meeste telefoons toen nog uitgerust waren met een fysiek toetsenbord. Tegenwoordig hebben nagenoeg alle smartphones van andere fabrikanten ook schermtoetsenborden. Mocht men toch nog verlangen naar een oudere BlackBerry met fysiek toetsenbord, dan zal men hiervoor goed moeten zoeken of een extern toetsenbord moeten aansluiten.

iCloud

Apple heeft slim gekozen door alle apparaten te laten samenwerken via iCloud. Dit wordt gebruikt voor backups en het uitwisselen van gegevens tussen apparaten. Zo kun je bijvoorbeeld een iPhone game spelen en daarna verder spelen op de iPad zonder verlies van voortgang. Hierdoor is er een ecosysteem ontstaan waarin alle apparaten samenwerken met iCloud. Dit voorkomt dat gebruikers gemakkelijk kunnen overstappen naar een ander merk.

De App Store is de enige plek waar je apps kunt downloaden op Apple-apparaten. Dit brengt beperkingen met zich mee omdat niet alle apps worden goedgekeurd door Apple. Het is echter duidelijk voor gebruikers dat als iets in de App Store staat, het gecontroleerd is door Apple en veilig kan worden geïnstalleerd.

Camera

De opkomst van de iPhone heeft geleid tot een aanzienlijke afname in de vraag naar compactcamera’s. Apple’s smartphone staat al geruime tijd bekend als de favoriete camera op fotografiewebsites zoals Flickr. Hierdoor kiezen veel mensen ervoor om geen aparte digitale camera mee te nemen op vakantie, aangezien de iPhone-camera voldoet aan de kwaliteitseisen. Door de jaren heen heeft Apple diverse innovaties geïntroduceerd, waaronder een portretmodus en verbeterde zoomfuncties, waardoor de noodzaak voor een aparte camera voor dagelijkse fotografie vrijwel is verdwenen. De iPhone-camera wordt dan ook vaak ingezet voor het delen van beelden op sociale media-platformen zoals Facebook, Instagram en vele andere sites.

Mobiel internet

De iPhone heeft een revolutie teweeggebracht in mobiel internet. Tegenwoordig heeft iedereen een data-abonnement op de iPhone, zodat men ook onderweg in contact kan blijven met familie en vrienden. Het apparaat wordt tegenwoordig meer gebruikt voor WhatsApp en andere datadiensten dan voor bellen. Met de komst van 4G en 5G in Nederland kan men nu op een vergelijkbare snelheid internetten als thuis.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een losse iPhone te kopen in combinatie met sim-only. Hierdoor kan men zelf de beste databundel kiezen op het moment dat het uitkomt, in plaats van pas wanneer de iPhone vervangen moet worden.

Veel gestelde vragen

Het is niet gegarandeerd dat een iPhone nog waterdicht is na een reparatie. Hoewel sommige reparaties, zoals het vervangen van een kapotte scherm of batterij, geen invloed hebben op de waterdichtheid, kan het openen van de telefoon om andere reparaties uit te voeren het waterdichte ontwerp van de iPhone verstoren. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn en de waterdichtheid van de iPhone na de reparatie niet te testen door deze onder water te dompelen.

Onze prijzen staan allemaal keurig op onze website. Zoek op deze pagina jouw model op en bekijk alle details.

De duur van een reparatie is doorgaans niet lang. Hoewel er verschillende soorten reparaties mogelijk zijn, is het over het algemeen nodig om te wachten op de uitvoering ervan.

Natuurlijk bij GSM sjop in Tilburg. Kom langs!

Wanneer de achterkant van je iPhone gebarsten is, is het raadzaam deze snel te vervangen. Het nalaten hiervan kan namelijk risico's met zich meebrengen. Door de barst kunnen externe factoren namelijk gemakkelijker binnendringen in je iPhone. Zo kan bijvoorbeeld water nog eenvoudiger toegang krijgen.

De Beperkte Garantie van Apple dekt fabricagefouten van je iPhone en de Apple accessoires die zijn meegeleverd bij aankoop, gedurende een periode van één jaar vanaf de aankoopdatum. Accessoires die apart zijn aangeschaft, vallen onder de Beperkte Garantie van Apple voor accessoires.

Het is niet mogelijk om aanspraak te maken op de iPhone-garantie bij waterschade, zelfs niet bij toestellen die als vrijwel waterdicht worden beschouwd. Indien je AppleCare+ hebt afgesloten, bestaat de mogelijkheid om het toestel tegen een redelijke prijs te laten repareren door Apple. Hierbij is ook schade die door de gebruiker is veroorzaakt gedekt.