0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Apple iPhone 14 Plus reparatie

Scherm High quality copy (LCD) 6 maanden garantie  Prijs op aanvraag
Scherm High quality copy (SOFT OLED) 6 maanden garantie  Prijs op aanvraag
Scherm Refurbished 12 maanden garantie Prijs op aanvraag
Scherm Origineel 12 maanden garantie Prijs op aanvraag
Laadconnector reiniging €10,-
Laadconnector vervangen
Accu / batterij vervangen
Cameralens vervangen
Backcover vervangen origineel compleet
Software €25,-
Waterschade behandeling €25,-

Apple iPhone 14 Plus reparatie

Een reparatie uit laten voeren aan je iPhone 14 Plus kun je laten doen bij GSMsjop Tilburg. Wij voeren alle reparaties voor iPhones uit, dus ook voor de iPhone 14 Plus. Denk bijvoorbeeld aan een scherm vervangen, een batterij vervangen of bijvoorbeeld de achterkant vervangen. Als je je iPhone 14 Plus bij ons laat repareren hoef je niet lang te wachten. De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Je kunt gewoon binnen lopen wanneer jou dat uitkomt. Daarna zullen we kijken wat er aan de hand is en zullen we de reparatie uitvoeren. Behalve de iPhone 14 Plus repareren we ook andere iPhone modellen, maar ook iPads, Samsung telefoons en andere merken smartphones en tablets.

Apple iPhone 14 Plus scherm reparatie

Wanneer je scherm niet meer naar behoren werkt of die is gebarsten kun je bij GSMsjop in Tilburg je scherm laten vervangen. Na de reparatie zul je een nieuw scherm op je iPhone 14 Plus hebben. Deze zal volledig naar behoren werken en krasvrij zijn. Ook bij vlekken of strepen in het scherm zal het vervangen van het scherm werken. We werken altijd met de beste kwaliteit onderdelen zodat jij als klant niet voor verassingen komt te staan. De kwaliteit van het scherm en de reparatie zijn erg belangrijk omdat het scherm bij een smartphone vaak gebruikt wordt.

Apple iPhone 14 Plus achterkant reparatie

Bij GSMsjop kun je de achterkant van je iPhone 14 Plus laten vervangen wanneer deze is gebarsten door bijvoorbeeld een val. We zorgen hierbij voor een nieuwe achterkant waardoor je kunt genieten van een zo goed als nieuwe iPhone. Je kunt vrijblijvend langskomen om je iPhone 14 Plus achterkant te laten vervangen. Daarbij zorgen wij ervoor dat je tevreden de winkel uitloopt met een nieuwe achterkant. Ook voor andere reparaties kun je bij ons terecht.

Apple iPhone 14 Plus scherm vervangen

Wanneer je iPhone 14 Plus scherm is gebarsten kun je die bij GSMsjop Tilburg laten vervangen. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen en garanderen dat je met een goed werkende iPhone 14 Plus de winkel verlaat. Wanneer jouw iPhone 14 Plus scherm niet naar behoren functioneert of je hebt de iPhone 14 Plus laten vallen waardoor er een barst in het scherm zit kun je bij ons terecht om het scherm te laten vervangen.

Nieuw scherm Apple iPhone 14 Plus

Bij GSMsjop Tilburg ben je aan het juiste adres voor een nieuw scherm voor de iPhone 14 Plus. Wij vervangen je scherm terwijl je wacht, zo kun je meteen weer verder gaan waar je mee bezig was. Wij leveren een nieuw scherm voor jouw 14 Plus en vervangen deze ter plaatse, je kunt ervan uitgaan dat wij de best mogelijke kwaliteit leveren voor jouw iPhone 14 Plus. Wanneer je scherm gebarsten is of veel krassen heeft vervangen wij die waardoor je weer met een nieuw scherm de deur uitloopt.

iPhone 14 Plus batterij vervangen

Wanneer je batterij snel leeg loopt kun je die bij GSMsjop Tilburg laten vervangen. Wij leveren de best mogelijk kwaliteit batterijen voor de iPhone 14 Plus. Ook zorgen we ervoor dat die klaar is terwijl je wacht. Vind je het ook zo vervelend om overal de oplader mee naartoe te nemen omdat je iPhone 14 Plus batterij zo snel leeg is? Kom dan langs bij GSMsjop Tilburg voor het vervangen van de batterij van je iPhone 14 Plus.

iPhone 14 Plus oplaadpunt vervangen

Wanneer je iPhone slecht oplaadt kom dan langs bij GSMsjop Tilburg om het oplaadpunt te laten vervangen. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer de oplader niet meer goed aansluit in het oplaadpunt of dat je iPhone 14 Plus helemaal niet meer oplaadt. Om dit probleem op te lossen vervangen wij het oplaadpunt van jouw iPhone 14 Plus waardoor je de iPhone weer op kunt laden en weer door kunt gaan met het gebruiken van jouw iPhone 14 Plus.