0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Samsung

Samsung

Bij aankoop van een smartphone zetten wij kosteloos de gegevens over.

Samsung reparatie Tilburg
Heb je een gebarsten scherm en ben je op zoek naar een reparatie? Bij GSM Sjop in Tilburg kun je dit laten maken. Ook voor andere Samsung reparaties kun je bij GSM Sjop Tilburg terecht. Wij gebruiken originele onderdelen voor de Samsung reparaties. Hierdoor hebben we altijd de beste kwaliteit in huis. Voorbeelden van Samsung apparaten die we repareren zijn: Samsung A20, Samsung A40, Samsung A50, Samsung S8, Samsung S9 en meer. Ook de nieuwste Samsungs zoals de S21 kunnen wij repareren. De meeste reparaties zijn binnen een kwartier klaar. Daardoor hoef je niet lang te wachten en kun je snel weer door met je dag.
Samsung scherm reparatie bij GSM Sjop in Tilburg
Het kan weleens gebeuren dat je per ongeluk je Samsung toestel laat vallen, of dat er bijvoorbeeld scherpe objecten in je broekzak je scherm krassen. In die gevallen kun je bij ons in Tilburg langskomen voor een Samsung scherm reparatie. Daarbij wordt de display vervangen waardoor je weer kunt genieten van een scherm zonder barsten of krassen. Hiervoor betaal je altijd een scherpe prijs. Deze is onder de prijstabel op de product pagina terug te vinden. Ook kun je zonder afspraak binnenlopen. Mocht de reparatie dan niet binnen 15 minuten kunnen plaatsvinden zullen wij dit met je communiceren. De koffie of thee krijg je van ons!
Verschillende reparaties
Buiten dat we veel verschillende modellen kunnen repareren doen we ook veel verschillende reparaties. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de laadconnector reinigen als je apparaat moeite heeft met opladen. Verder kunnen we ook de laadconnector vervangen als het hele apparaat niet wil opladen. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een Samsung accu vervangen. Dit is altijd goedkoper dan een geheel nieuw toestel kopen. Met een nieuwe accu kun je weer langer genieten van je smartphone. Verder leveren we ook oplossingen voor software problemen en doen we waterschade behandelingen. Mocht je niet zeker weten wat je telefoon nodig heeft kunnen wij altijd met je meedenken. Loop vrijblijvend binnen!