0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

Samsung reparatie

Samsung reparatie

Bij aankoop van een smartphone zetten wij kosteloos de gegevens over.

Samsung reparatie Tilburg

Heb je een gebarsten scherm en ben je op zoek naar een reparatie? Bij GSM Sjop in Tilburg kun je dit laten maken. Ook voor andere Samsung reparaties kun je bij GSM Sjop Tilburg terecht. Wij gebruiken originele onderdelen voor de Samsung reparaties. Hierdoor hebben we altijd de beste kwaliteit in huis. Voorbeelden van Samsung apparaten die we repareren zijn: Samsung A20, Samsung A40, Samsung A50, Samsung S8, Samsung S9 en meer. Ook de nieuwste Samsungs zoals de S21 kunnen wij repareren. De meeste reparaties zijn binnen een kwartier klaar. Daardoor hoef je niet lang te wachten en kun je snel weer door met je dag.

Samsung scherm reparatie bij GSM Sjop in Tilburg

Het kan weleens gebeuren dat je per ongeluk je Samsung toestel laat vallen, of dat er bijvoorbeeld scherpe objecten in je broekzak je scherm krassen. In die gevallen kun je bij ons in Tilburg langskomen voor een Samsung scherm reparatie. Daarbij wordt de display vervangen waardoor je weer kunt genieten van een scherm zonder barsten of krassen. Hiervoor betaal je altijd een scherpe prijs. Deze is onder de prijstabel op de product pagina terug te vinden. Ook kun je zonder afspraak binnenlopen. Mocht de reparatie dan niet binnen 15 minuten kunnen plaatsvinden zullen wij dit met je communiceren. De koffie of thee krijg je van ons!

Verschillende reparaties

Buiten dat we veel verschillende modellen kunnen repareren doen we ook veel verschillende reparaties. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de laadconnector reinigen als je apparaat moeite heeft met opladen. Verder kunnen we ook de laadconnector vervangen als het hele apparaat niet wil opladen. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een Samsung accu vervangen. Dit is altijd goedkoper dan een geheel nieuw toestel kopen. Met een nieuwe accu kun je weer langer genieten van je smartphone. Verder leveren we ook oplossingen voor software problemen en doen we waterschade behandelingen. Mocht je niet zeker weten wat je telefoon nodig heeft kunnen wij altijd met je meedenken.

Loop vrijblijvend binnen!

Samsung informatie

Samsung productlijnen

Samsung verdeeld zijn smartphones in verschillende productlijnen. Samsung heeft in de Galaxy S serie een aantal topklasse smartphones zitten. Deze toestellen zijn allemaal geschikt voor de zwaarste toepassingen en 3D games. Ze hebben de beste camera’s. De A serie bestaat uit een aantal instapmodellen en een middenklasse serie smartphones die geschikt zijn voor gemiddeld gebruik. Ben je op zoek naar een opvouwbaar toestel? Kijk dan naar de smartphones uit de Z serie. Ook deze hebben goede camera’s en zijn geschikt voor het zwaardere werk.

Samsung Galaxy A serie

In de Samsung Galaxy A serie zitten instapmodellen en een aantal middenklasse smartphones. Hoe hoger het getal achter de A, hoe krachtiger de smartphone is. De grote accu’s van de Samsung A serie smartphones gaan bij gemiddeld gebruik zeker de hele dag mee. De Galaxy A smartphone is alleen geschikt voor basisgebruik. De andere series zijn voor zwaarder gebruik.

Samsung S23, S23 Plus en S23 Ultra

De Galaxy S23 is een van de compactste topklasse smartphones van dit moment. De S23 Plus heeft een groter scherm en een grotere accu dan de S23, maar de overige specificaties zijn hetzelfde. De Samsung S23 Ultra is de topklasse uit deze serie. Dat merk je aan het scherpe scherm en de geavanceerde camera’s.

Op en top vernieuwend

Sinds de introductie van de smartphone is Samsung in 10 jaar uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van mobiele telefonie. Ook in Nederland zijn de toestellen van het Zuid-Koreaanse concern inmiddels ongekend populair. Op dit moment zonder twijfel de voornaamste concurrent van het Amerikaanse Apple met de iPhones.
Samsung telefoons werken op Android, de software van Google, maar Samsung heeft dit uitgebreid met een eigen interface: Samsung Experience. Hierdoor ziet deze Android omgeving er toch anders uit dan de standaardversie van Android. Dat is slim, want eenmaal gewend is het super makkelijk overstappen naar een andere Samsung telefoon.

Er is een Samsung voor iedereen

Samsung heeft in Nederland drie verschillende product lijnen: de J-serie, de A-serie en de S serie. Zo is er voor ieder wat wils. De voordelige J-serie is voornamelijk gericht op smartphones met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Minder mogelijkheden, minder geld. Daarboven vind je de A-serie. Een serie mooie toestellen die gericht zijn op het middensegment en een mooi design combineren met degelijke prestaties. Mooie telefoons, maar nog altijd niet de toptoestellen. De top is de S-lijn. De S-lijn is Samsung’s top range toestellen, bestaande uit de allerbeste Samsung toestellen met ongelofelijke designs en vol gestopt met innovatieve functies. Steeds als Samsung een nieuw toestel in deze lijn introduceert is een moment waar consumenten naar uitkijken en dat concurrenten alleen maar kunnen vrezen…

Veel gestelde vragen

Kijk hierboven naar jouw model en vanuit daar kun je de kosten van reparaties zien.

Alle prijzen van reparaties staan hier.

Wij repareren alle modellen Samsung smartphones. Kijk hierboven naar jouw model en maak een keuze.

Smartphones en accessoires van Samsung worden gedurende twee jaar na aankoopdatum gedekt door de fabrieksgarantie van Samsung. De garantie dekt geen schade die is veroorzaakt door ongevallen of ongeoorloofde aanpassingen.

Wij kunnen ook binnen de garantietermijn reparaties uitvoeren aan jouw toestel.

Dat verschilt per model. Neem hiervoor contact met ons op en wij kunnen het jou procies vertellen.

GSMsjop Tilburg: 0135364632 of 0610640640 (what's app)

Dwing de telefoon te herstarten. Om dit te doen, houd je de knop 'volume omlaag' en 'aan/uit' ongeveer 7 tot 10 seconden ingedrukt. Dit genereert  een geforceerde herstart of een zachte reset uit te voeren. Op smartphones zonder een speciale aan/uit-knop houd je de toets 'volume omlaag' en de 'zij-knop' 7 tot 10 seconden ingedrukt. Niet gelukt? Dan is scherm vervangen aan te bevelen.

Kom bij ons langs!

Normaal gesproken een halfuur, dit is echter afhankelijk van wat voor reparatie of model het is.

Dat kun je hier zien.

Dat kun je hier zien.

Smartphones en accessoires van Samsung worden gedurende twee jaar na aankoopdatum gedekt door de fabrieksgarantie van Samsung. De garantie dekt geen schade die is veroorzaakt door ongevallen of ongeoorloofde aanpassingen.

Wij kunnen ook binnen de garantietermijn reparaties uitvoeren aan jouw toestel.

Op alle producten die je koopt bij Samsung geldt de wettelijke garantie. Dit wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Naast de wettelijke garantie geeft Samsung op haar producten over het algemeen 24 maanden, dus 2 jaar eigen garantie vanaf de leverdatum.

Dat kan verschillende oorzaken hebben zoals: een defecte accu, veel geopende applicaties of een mainboard probleem.

De garantieperiode van een smartphone bedraagt 2 jaar. Op meegeleverde mobiele accessoires bedraagt de garantieperiode 6 maanden. Informeer bij ons naar wat er wel en niet onder valt.

Je zou kunnen proberen het toestel te herstarten doormiddel van een hard reset.

Dan zou je kunnen proberen of het op te lossen valt met een hard reset.