0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

OPPO reparatie

OPPO reparatie

Bij aankoop van een smartphone zetten wij kosteloos de gegevens over.

OPPO reparatie

Ben jij de trotse eigenaar van een OPPO-telefoon en is je apparaat kapot gegaan? Maak je geen zorgen, GSMsjop in Tilburg kan je helpen met jouw OPPO reparatie. Onze professionals zijn experts op het gebied van OPPO-telefoon reparaties en zullen ervoor zorgen dat je apparaat snel en professioneel wordt gerepareerd.

Of het nu gaat om een kapot scherm, een batterij die niet meer oplaadt of een ander probleem, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem snel op te lossen. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen die zijn goedgekeurd door OPPO, zodat je er zeker van kunt zijn dat je telefoon net zo goed werkt als voorheen.

We weten dat je niet lang zonder je telefoon kunt en daarom bieden we een snelle en betrouwbare service aan. We streven ernaar om de meeste reparaties binnen een uur af te ronden, zodat je snel weer kunt genieten van je OPPO-telefoon.

Bovendien bieden we garantie op al onze uitgevoerde reparaties. Als er iets niet in orde is met de reparatie kun je altijd even binnen lopen. De garantietermijn kun je terug zien op de kassabon.

Onze winkel in Tilburg is gemakkelijk te vinden en onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om je te helpen. Of je nu een probleem hebt met je OPPO-telefoon of gewoon meer wilt weten over onze reparatieservice, we helpen je graag.

Kortom, als je een OPPO-telefoon hebt die gerepareerd moet worden, kom dan naar de GSMsjop in Tilburg voor jouw OPPO reparatie. We bieden een snelle, betrouwbare en professionele service die je weer snel van je telefoon laat genieten.

OPPO informatie

Populariteit

De toestellen van OPPO winnen aan populariteit. Niet zo vreemd, want met een OPPO toestel geniet je van behoorlijk veel innovatieve snufjes tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Baanbrekende smartphones

OPPO smartphones mogen gerust baanbrekend worden genoemd. Het was OPPO die als eerste in Europa met een 5G-ready toestel op de markt kwam. Daarnaast hadden zij als één van de eerste smartphones een randloos scherm. Ook zijn OPPO smartphones geliefd vanwege hun kwalitatieve camera’s en supersnelle refresh rate van het display waardoor je vloeiend door webpagina’s scrolt.

Prima specificaties

Wat je van alle OPPO’s mag verwachten is dat ze behoorlijke specs hebben tegen een relatief scherpe prijs. OPPO richt zich vooral op het middensegment en de markt van high end smartphones. De fabrikant heeft vaak nieuwe en vooral eigenzinnige innovaties, die je terugziet in hun nieuwste toestellen. Daarbij ligt de focus vooral op mobiele fotografie technologie.

Snellaad technologie

Ook de laadtechnologie van OPPO is iets waar ze zich mee onderscheiden van de concurrentie. De smartphones met Super VOOC technologie laad je namelijk extreem snel op. Sommige toestellen zijn al in 10 minuten voor 40 procent opgeladen. Het type Reno 6 Pro heeft maar 35 minuten nodig om weer helemaal vol te zijn!

Uitstekende camera

Oppo smartphones populair vanwege hun uitstekende camera’s. Veel Oppo-smartphones zijn voorzien van professionele camera’s met hoge resolutie en verschillende instellingen en functies om foto’s te maken die van professionele kwaliteit zijn. Dit maakt ze populair om foto’s en video’s te maken en te delen op sociale media.

Android en ColorOS

Smartphones van OPPO zijn voorzien van Android waaraan OPPO een eigen laag aan toevoegt: ColorOS.

Schermtechnologie

Veel OPPO telefoons zijn voorzien van Gorilla Glass 5, een extra sterk glas waardoor ze goed bestand zijn tegen vallen.

Zware taken

Een van de belangrijkste redenen is dat Oppo smartphones geschikt zijn voor het uitvoeren van zware taken, zoals het spelen van games en het bekijken van video’s. Dit maakt ze populair bij de jeugd, die vaak op zoek is naar een smartphone die snel en responsief is.

OPPO reparatie

Veel gestelde vragen

De laadtechnologie van OPPO is iets waar ze zich mee onderscheiden van de concurrentie. De smartphones met de Super VOOC technologie laad je namelijk extreem snel op. Sommige toestellen zijn al in 10 minuten voor 40 procent opgeladen. Het type Reno 6 Pro heeft maar 35 minuten nodig om weer helemaal vol te zijn!

De standaardgarantie op nieuwe OPPO toestellen is twee jaar.

Software updaten Veeg vanaf je startscherm omhoog. Tik op 'instellingen' Tik op de zoekbalk en type 'systeem' Tik op 'systeem' Tik op 'systeem update' Tik op 'downloaden en installeren' mits er een update beschikbaar is. Na het herstarten is je toestel weer up-to-date!

Defect door vallen? Dan heb je helaas geen garantie.

Ja, wanneer je het aankoopbewijs nog hebt wel. Hiervoor heb je de verpakking niet nodig.

Nee, zonder bon heb je geen recht op garantie.

Ja oude telefoons hebben vaak nog een waarde, hiervoor kun je terecht bij GSMsjop Tilburg om die in te ruilen of te verkopen.

Gemiddeld genomen gaat een mobiele telefoon 5 jaar mee, een Android toestel ongeveer 4 jaar en een Apple toestel 6 jaar.

Hoe lang je na de introductie van het apparaat nog updates ontvangt, verschilt per merk en daar binnen nog per productlijn. Android toestellen bieden minstens 2 jaar updates, Android One toestellen 3 jaar, Samsung smartphones 4 jaar. 

Door het scherm te vervangen, hiervoor kun je terecht bij GSMsjop Tilburg.

Op een nieuwe OPPO telefoon zit 24 maanden oftewel 2 jaar garantie.

Ja een OPPO toestel maakt gebruik van het Andorid besturingssysteem.

Ja dat klopt, OPPO is een Chinese fabrikant van smartphones en andere electronica.

Nee, OPPO is een zelfstandig bedrijf.

Bij de GSMsjop in Tilburg!

Vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding.