0,00
0
0
Subtotal:  0,00
No products in the cart.

Apple iPhone 14 Pro reparatie

Meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht

Bij ons hoef je geen afspraak te maken

Wil je er zeker van zijn dat het gewenste onderdeel op voorraad is mag je altijd bellen op: 013 – 53 64 632

Scherm High quality copy (LCD) 6 maanden garantie  Prijs op aanvraag
Scherm High quality copy (SOFT OLED) 6 maanden garantie  Prijs op aanvraag
Scherm Refurbished 12 maanden garantie €389,-
Scherm Origineel 12 maanden garantie €409,-
Laadconnector reiniging €10,-
Laadconnector vervangen €99,-
Accu / batterij vervangen €79,-
Cameralens vervangen €29,-
Backcover vervangen origineel compleet Prijs op aanvraag
Software €25,-
Waterschade behandeling €25,-

iPhone 14 Pro vervangen

Het is nogal vervelend wanneer jouw iPhone 14 Pro stuk is gegaan, dit kan komen door vallen of een ander ongeval. Gelukkig kun je bij GSMsjop Tilburg terecht voor het laten repareren van jouw telefoon. De meest voorkomende reparaties zijn normaal gesproken klaar terwijl je wacht, denk hierbij aan scherm vervangen, accu vervangen, oplaadpunt vervangen, camera vervangen of een waterschade behandeling.

Scherm vervangen

Bij GSMsjop Tilburg kun je het scherm laten vervangen van jouw iPhone 14 Pro wanneer deze gebarsten is of helemaal niet meer reageert. Een reparatie als deze is normaal gesproken klaar terwijl je wacht, dit kan eventueel onder genot van een bakje koffie of thee. Wanneer jouw toestel gerepareerd is ben je weer online en bereikbaar.

iPhone 14 Pro scherm reparatie

Wanneer jouw telefoon valt kan het gebeuren dat het scherm barst, echter kan het ook gebeuren dat het toestel niet meer te repareren is. Dan kun je ook bij GSMsjop Tilburg terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte smartphone. Hierbij helpen we je met het instellen en het overzetten van de gegevens van de oude naar het nieuwe toestel.

Oplaadpunt vervangen

Zodra je merkt dat jouw iPhone 14 Pro niet meer naar behoren oplaadt kun je bij GSMsjop Tilburg terecht voor het laten vervangen van het oplaadpunt of wel laadconnector. Reinigen is misschien ook een optie als er veel stof of vuil in zit. Dit repareren wij snel waardoor je jouw iPhone 14 Pro niet lang kwijt bent en weer snel gebruik kunt maken van het toestel. Hierdoor ben je weer snel online en bereikbaar.

Accu reparatie

Na verloop van tijd gaat de conditie van je batterij achteruit waardoor je niet meer zolang gebruik kunt maken van jouw iPhone 14 Pro zoals tevoren. Bij GSMsjop Tilburg kunnen we dit verhelpen door de batterij te vervangen, hierdoor kun je weer gebruik maken van jouw iPhone 14 Pro met een goede batterij zoals tevoren. Een reparatie als deze is normaal gesproken klaar terwijl je wacht zodat je weer snel bereikbaar bent.

iPhone 14 Pro backcover vervangen

Wanneer de achterkant van jouw iPhone 14 Pro is gebarsten moet je extra voorzichtig zijn met vocht en stof, wij raden dan ook aan deze zo snel mogelijk te laten vervangen om verdere schade te voorkomen. Bij GSMsjop Tilburg kun je terecht wanneer de backcover van jouw iPhone 14 Pro gebarsten is of andere mankementen vertoond. Kom gerust vrijblijvend langs bij GSMsjop Tilburg voor het na laten kijken van de iPhone en het vervangen van de achterkant aan jouw iPhone 14 Pro. Mocht je hier op kunnen wachten zou dat kunnen onder genot van een bakje koffie of thee.

Backcover reparatie

De achterkant van jouw iPhone 14 Pro kan stuk gaan, dit ziet er niet alleen niet mooi uit maar kan ook gevaarlijk zijn door scherven glas. Wil je dit verholpen hebben kun je bij GSMsjop Tilburg terecht voor het vervangen van de backcover van jouw iPhone 14 Pro. Wij raden aan om dit zo snel mogelijk te laten vervangen in verband met gevoeligheid voor vocht en stof.

iPhone 14 Pro scherm reparatie

Wanneer je telefoon op de grond valt is het altijd spannend om te kijken of die niet stuk is. Stel dat blijkt dat deze stuk is of helemaal geen beeld meer heeft kun je terecht bij GSMsjop Tilburg voor de reparatie ofwel het vervangen van het scherm. Vaak kun je wachten op deze reparatie zodat je weer snel bereikbaar bent. Wanneer het scherm van jouw iPhone 14 Pro vervangen is kun je er weer op vertrouwen dat deze naar behoren functioneert en je dus niet voor verrassingen komt te staan.