0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

iPad

iPad

Bij aankoop van een smartphone zetten wij kosteloos de gegevens over.

iPad reparatie in Tilburg bij GSM Sjop

Heb je een iPad waarvan het scherm kapot is? Of heeft het een andere reparatie nodig? Bij GSM Sjop in Tilburg zorgen wij ervoor dat we je iPad weer naar behoren werkt. Zo kun je tegen een scherpe prijs jouw iPad scherm vervangen. Na de reparatie kun je genieten van jouw apparaat alsof hij nieuw is. Terwijl wij de iPad reparatie uitvoeren krijg je van ons gratis koffie of thee. Verder vinden we het belangrijk om te vermelden dat we 100% originele onderdelen gebruiken. Op die manier bent je verzekerd van de beste kwaliteit reparatie.

Verschillende iPad reparaties in Tilburg

Je kunt bij ons jouw scherm iPad vervangen. Ook kunnen we helpen met problemen met de voor- of achtercamera. Heb je moeite met de aan/uit knop indrukken? Dan is het vervangen van deze knop wellicht een interessante optie voor jou. Wil de iPad niet opladen? Dat kan aan de oplaad connector liggen. Ook dit onderdeel kunnen wij vervangen. Verder zouden we bijvoorbeeld de luidsprekers kunnen repareren of de koptelefoon aansluiting weer werkend kunnen maken. Als je niet zeker weet wat voor reparatie jouw iPad nodig heeft kun je altijd vrijblijvend binnen lopen. Dan kunnen wij kijken naar wat er precies benodigd is voor jouw iPad.

Goede service bij iPad repareren van GSM Sjop

Wij zorgen dat je een goede service ontvangt als je jouw iPad wilt laten repareren. Je kunt zonder een afspraak te maken langskomen. Hierbij gaan wij als het kan direct voor je aan de slag. Daarbij kun je naar wens gratis koffie of thee krijgen. De reparatie is in de meeste gevallen klaar terwijl je wacht. Je kunt ons vinden aan de Piusstraat 106 in Tilburg. De auto kun je voor de deur zetten. Wij zijn altijd in de middag open van maandag tot en met zaterdag. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je vanaf 09.00 binnenlopen. Op maandag is dit vanaf 12.00. Wij zien jou graag in de winkel!