0,00
0
0
Subtotal:  0,00
No products in the cart.

Apple iPhone 15 reparatie

Meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht

Bij ons hoef je geen afspraak te maken

Wil je er zeker van zijn dat het gewenste onderdeel op voorraad is mag je altijd bellen op: 013 – 53 64 632

iPhone 15 reparatie

Wanneer jouw iPhone 15 scherm gebarsten is of er iets anders stuk aan is kun je bij GSMsjop Tilburg terecht voor het laten repareren hiervan. Reparaties die het meest voorkomen zijn het vervangen van het scherm, de camera, de batterij, de laadconnector of een waterschade behandeling. GSMsjop Tilburg zorgen we ervoor dat je weer snel gebruik kunt maken van jouw telefoon vandaar dat de meeste reparaties klaar zijn terwijl je wacht.

Scherm vervangen

Bij GSMsjop Tilburg kan het scherm van jouw iPhone 15 vervangen worden wanneer deze gebarsten is of niet meer niet meer naar behoren functioneert. Een reparatie als deze is normaal gesproken klaar terwijl je wacht, dit kan eventueel onder genot van een bakje koffie of thee. Wanneer jouw toestel gerepareerd is kun je weer met een goed functionerende telefoon op pad en ben je weer online.

iPhone 15 scherm reparatie

Als jouw iPhone 15 valt, kan het ook zijn dat die zodanig stuk is dat deze niet meer te repareren is. Dan kun je ook bij GSMsjop Tilburg terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte smartphone. Hierbij helpen we je met het instellen en het overzetten van de gegevens van de oude naar het nieuwe toestel. Dit doen wij normaal gesproken binnen een uur waardoor je niet lang zonder smartphone zit.

Oplaadpunt vervangen

Zodra je merkt dat jouw iPhone 15 niet meer naar behoren oplaadt kun je bij GSMsjop Tilburg terecht voor het laten vervangen van het oplaadpunt of wel laadconnector. Dit repareren wij snel waardoor je jouw iPhone 15 niet lang kwijt bent en weer snel gebruik kunt maken van het toestel. Hierdoor ben je weer snel online en bereikbaar.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd gaat de conditie van je batterij achteruit waardoor je niet meer zolang gebruik kunt maken van jouw iPhone 15 zoals tevoren. Bij GSMsjop Tilburg kunnen we dit verhelpen door de batterij te vervangen, heirdoor kun je weer gebruik maken van jouw iPhone 15 met een goede batterij zoals tevoren.

iPhone 15 achterkant reparatie

Wanneer de achterkant van jouw iPhone 15 is gebarsten moet je extra voorzichtig zijn met vocht en stof, wij raden dan ook aan deze zo snel mogelijk te laten vervangen om verdere schade te voorkomen. Bij GSMsjop Tilburg kun je terecht wanneer de backcover van jouw iPhone 15 gebarsten is of andere mankementen vertoond. Kom gerust vrijblijvend langs bij GSMsjop Tilburg voor het na laten kijken van de iPhone en het vervangen van de achterkant aan jouw iPhone 15.

Backcover vervangen

De achterkant van jouw iPhone 15 kan stuk gaan, dit ziet er niet alleen niet mooi uit maar kan ook gevaarlijk zijn door scherven glas. Wil je dit verholpen hebben kun je bij GSMsjop Tilburg terecht voor het vervangen van de backcover van jouw iPhone 15. Wij raden aan om dit zo snel mogelijk te laten vervangen in verband met gevoeligheid voor vocht en stof. Deze reparatie voeren we normaal gesproken uit binnen een uur.

iPhone 15 scherm vervangen

Wanneer je telefoon op de grond valt is het altijd spannend om te kijken of die niet stuk is. Stel dat blijkt dat deze stuk is of helemaal geen beeld meer heeft kun je terecht bij GSMsjop Tilburg voor de reparatie ofwel het vervangen van het scherm. Wanneer het scherm van jouw iPhone 15 vervangen is kun je er weer op vertrouwen dat deze naar behoren functioneert en je dus niet voor verrassingen komt te staan. Normaal gesproken kun je wachten op deze reparatie zodat je weer snel op pad kunt.