0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Apple iPhone 12 reparatie

Scherm High quality copy (LCD) 6 maanden garantie  €89,-
Scherm High quality copy (SOFT OLED) 6 maanden garantie  €139,-
Scherm Refurbished 12 maanden garantie €149,-
Scherm Origineel 12 maanden garantie €189,-
Laadconnector reiniging €10,-
Laadconnector vervangen €69,-
Accu / batterij vervangen €59,-
Achter camera vervangen €89,-
Cameralens vervangen €29,-
Backcover vervangen origineel compleet €189,-
Software €25,-
Waterschade behandeling €25,-

 

iPhone 12 reparatie

Wil jij een iPhone 12 reparatie laten uitvoeren? Dit kun je doen bij GSM Sjop in Tilburg! Wij voeren alle reparaties voor iPhones uit, dus ook voor de iPhone 12. Denk bijvoorbeeld aan een scherm vervangen, een batterij vervangen of bijvoorbeeld de achterkant vervangen. Als je jouw iPhone 12 bij ons laat repareren hoef je niet lang te wachten. Een gemiddelde reparatie is binnen 15 minuten uitgevoerd. Hij zal klaar zijn terwijl je wacht. Daarbij hoef je geen afspraak te maken. Je kunt gewoon binnen lopen wanneer jou dat uitkomt. Daarna zullen we kijken wat er aan de hand is en zullen we de reparatie uitvoeren. Behalve de iPhone 12 doen we ook andere iPhone modellen, maar ook iPads en Samsung telefoons.

iPhone 12 scherm reparatie

Werkt je scherm niet naar behoren, of zit er een barst in? Dan kun je bij GSM Sjop in Tilburg jouw scherm laten vervangen. Na de reparatie zul je een nieuw scherm op je telefoon hebben. Deze zal volledig naar behoren werken en krasvrij zijn. Ook bij vlekken of strepen in het scherm zal het vervangen van het scherm werken. We werken altijd met goede kwaliteit originele producten zodat jij als klant niet voor verassingen komt te staan. De kwaliteit van het scherm en de reparatie zijn erg belangrijk omdat het scherm bij een smartphone vaak gebruikt wordt.

Achterkant iPhone 12 vervangen

Wilt je graag je iPhone 12 achterkant vervangen omdat hij bijvoorbeeld kapot is gevallen? Geen probleem, ook wij kunnen hier reparaties voor uitvoeren. We zorgen hierbij voor een nieuwe achterkant waardoor je kunt genieten van een zo goed als nieuwe telefoon. De koffie staat al voor je klaar. Je kunt vrijblijvend langskomen om uw iPhone 12 achterkant te laten vervangen. Daarbij zorgen wij ervoor dat je tevreden de winkel uit loopt met een nieuwe achterkant. Ook voor andere reparaties kun je bij ons terecht.