0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Apple iPhone SE2020 reparatie

Scherm High quality copy (LCD) 6 maanden garantie  €49,-
Scherm Refurbished 12 maanden garantie €69,-
Scherm Origineel 12 maanden garantie €89,-
Laadconnector reiniging €10,-
Laadconnector vervangen €49,-
Accu / batterij vervangen €39,-
Achter camera vervangen €69,-
Cameralens vervangen €29,-
Backcover vervangen origineel compleet €119,-
Software €25,-
Waterschade behandeling €25,-

 

iPhone SE reparatie 

Heb je een iPhone SE waar aan defect aan is? Een reparatie voor een iPhone SE komt bij ons regelmatig voor. Bij GSM Sjop in Tilburg ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zorgen er voor dat je naar buiten loopt met een iPhone SE die weer naar behoren werkt. Je bent van maandag tot en met zaterdag elke dag welkom op onze zaak. Mocht je meerdere apparaten hebben waar een reparatie voor nodig is kunnen wij dit ook altijd doen. We zien graag een tevreden klant de deur uit lopen. 

iPhone SE scherm vervangen 

Bij GSM Sjop in Tilburg kunnen wij bijvoorbeeld je scherm vervangen. Daarbij kun je er voor kiezen om een refurbished scherm te laten zetten. Dit is goedkoper dan een origineel scherm. Je krijgt in beide gevallen 12 maanden garantie van ons. Bij een iPhone SE scherm reparatie krijg je een nieuw scherm voor je telefoon. Na de reparatie zal de telefoon er weer als nieuw uit zien en kun je genieten van scherp beeld zonder krassen of barsten. Veel reparaties kunnen binnen 15 minuten worden uitgevoerd. Tijdens het iPhone SE scherm vervangen krijg je gratis koffie of thee van de zaak. 

iPhone SE batterij vervangen 

Gaat je iPhone SE snel leeg? Dat is een veelvoorkomend probleem. Na enkele tijden gaat de accu achteruit door het veelvuldig gebruik van smartphones. Vaak is een nieuwe telefoon kopen niet nodig. Het vervangen van een iPhone SE batterij is namelijk niet erg duur en is snel gebeurt. Hierdoor kun je weer langer van je smartphone genieten zonder dat hij leegloopt. We hebben erg veel ervaring met het vervangen van accu’s van verschillende telefoons waardoor je er bij ons zeker van bent dat dit met de juiste kwaliteit gebeurt. Bij ons heb je geen afspraak nodig en kun je voor de deur parkeren. Voor bedrijven of verzekeringen leveren we ook facturen.