0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Apple iPhone XS reparatie

Scherm High quality copy (LCD) 6 maanden garantie  €69,-
Scherm High quality copy (SOFT OLED) 6 maanden garantie  €99,-
Scherm Refurbished 12 maanden garantie €109,-
Scherm Origineel 12 maanden garantie €139,-
Laadconnector reiniging €10,-
Laadconnector vervangen €69,-
Accu / batterij vervangen €49,-
Achter camera vervangen €79,-
Cameralens vervangen €29,-
Backcover vervangen origineel compleet €119,-
Software €25,-
Waterschade behandeling €25,-

iPhone XS reparatie

Moet jouw iPhone XS scherm vervangen worden? Gaat de accu snel leeg en zou je graag een nieuwe batterij willen? Bij GSM Sjop in Tilburg ben jij op de juiste plek! Wij zorgen er voor dat je telefoon weer naar behoren zal werken. Hierbij komt een stukje transparantie: de prijslijst kun je van te voren hierboven zien. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Ook zorgen wij er voor dat we de meeste reparaties in 15 minuten uitgevoerd hebben. In de tussentijd kun je wachten in onze winkel en genieten van gratis koffie of thee. Mocht de reparatie langer duren zullen wij dit met je communiceren zodat je niet te lang hoeft te wachten.

iPhone XS scherm of batterij vervangen

Een van de meest voorkomende reparaties zijn het vervangen van het scherm en het vervangen van de batterij. Door de veelvuldige reparaties kunnen wij ons specialist noemen in het repareren van de iPhone XS. Hierdoor hoef je je geen enkele zorgen te maken over je smartphone. Uiteindelijk loop je met een gemaakte telefoon tevreden de winkel uit. Je hoeft geen afspraak te maken bij ons. Je kunt gewoon binnen lopen en daarna je telefoon aanbieden voor reparatie. Wij zijn tussen maandag en zaterdag op de zaak aanwezig in de Piusstraat 106. Parkeren kun je doen voor de deur.

Over de Apple iPhone XS

Die iPhone XS staat bekend als de opvolger van de iPhone X. Deze is op 12 september 2018 door Apple gepresenteerd. Zo kun je je iPhone XS met je gezicht ontgrendelen. Mocht je camera niet werken kunnen wij dit natuurlijk ook voor jou repareren. Het dubbele camerasysteem zorgt voor haarscherpe foto’s waar je over jaren nog steeds tevreden naar terug kijkt. Verder heeft de telefoon een mooi OLED-scherm. Dit zorgt er voor dat alles er kleurrijk en scherp uit ziet op je telefoon. Je bent altijd welkom om langs te komen bij GSM Sjop in Tilburg!